Activiteiten

BENEFITCONCERT IN KIBONDO

Dit concert stond vooral in het teken van het muziektalent dat de stichting begeleid. Voorafgaande het concert is er met een producer samengewerkt om voor het muziektalent Fea een lied te schrijven en een video op te nemen. Deze producer heeft samengewerkt met de stichting bij het organiseren van het concert en maakte het mogelijk dat de Wise Boys band gratis hebben opgetreden tijdens het concert. Deze opkomende band in Tanzania is zeer geliefd en populair binnen de regio van Kibondo omdat zij één van de weinige Tanzaniaanse artiesten zijn die afkomstig zijn uit deze regio.

Doel

Het doel van dit concert was om de stichting meer bekendheid te geven bij zowel de populatie van de regio Kibondo als de lokale bestuurders. Om het concert te realiseren is er gewerkt met de locale ambtenaren zoals de burgemeeste van Kibondo, de voorzitster van de gemeenteraad en andere invloedrijke personen uit de regio. Een grote opkomende muziekster van Tanzania. genaamd Ainea, heeft wegens affiniteit met de regio pro-deo megedaan aan het concert. Er werd een bijeenkomst geregeld in de algemene zaal waar de invloedrijke personen van Kibondo (buurtvaders- en moeders, raadsleden, overige belanghebbenden) vragen of opmerkingen konden stellen om onduidelijkheden weg te nemen. De zaal was feestelijk versierd voor de komst van de stichting.
Aanwezige medewerkers waren:
Juste Delachance, Toos Meeuwissen, Andrew Hamza en Mikasi Barnabas

Aanpak

Ruim een maand voor het concert, hebben leden van de stichting in Kibondo het nieuws over het concert verspreid. Mensen konden vooraf kaartjes voor het concert kopen. Zo was er vooraf een inschatting van hoeveel bezoekers er zouden komen en was voor de mensen duidelijk wat het concert inhield.

Bij aankomst van de clienten; "de Wise Boys band"-leden en Fea is er met een auto voorzien van flinke luidsprekers door Kibondo rondgereden om het concert aan te kondigen.Tanzaniaanse grote muziekstel Ainea heeft voor de Your Talent Your Future sticking ook opgetreden tijdens het concert.

s'Avonds barste het concert los en iedereen ging volledig op in de muziek van onze talentvolle jongeren. Het was een geslaagde avond om de Kibondo kennis te laten maken met de Your Talent Your Future stichting.

Muziekvideo's

WIE IS FEA LYANTA?

Fea is een gemotiveerde jongeman van 18 jaar die al zijn hele leven voor zichzelf heeft moeten zorgen. 
Fea kan zelf liedjes schrijven met mooie teksten die ieder Swahili-sprekend persoon zal aangrijpen. ZIJN WENS Sinds Fea zich kan herinneren droomt Fea om zijn muziektalent met de wereld te delen. Hij heeft dan ook al veel liedjes geschreven. Ze moeten alleen nog opgenomen en uitgebracht worden!
Met uw steun werd er al één van deze liedjes opgenomen in een locale studio en is er zelfs al een professionele muziekvideo opgenomen die hieronder te zien is. Blijf Fea steunen om al zijn liedjes uit te kunnen brengen zodat ook zijn talent met de wereld gedeeld wordt!